Mondj igent a ruhára – Esküvői ruhaszalon

Minden hölgy izgatottan várja a napot, melyen párja, minden bátorságát összeszedve, letérdel elé és felteszi azt a kérdést, mellyel életre szóló döntés elé állítja, és melyre remegő hanggal bár, de igennel felel. Ekkor lesz a lányból menyasszony, kinek fejében már ott van a kép a menyasszonyi ruhapróbáról.

Az esküvői ruhaszalon nyújtotta látvány izgalommal tölti el a menyasszonyt és az őt elkísérő barátnőket, unokatestvéreket, családtagokat. Nagyszerű döntést hoz akkor, ha ön is a Gloria szalont választja menyasszonyi ruhája megtalálására. Nálunk kizárólag profi, szakértelemmel rendelkező emberek dolgoznak, akik a hosszú évek során már sok menyasszony álmát váltották valóra. Minden az időpont egyeztetéssel kezdődik, s a kitűzött dátum napján végre elkezdődhet az önfeledt ruhapróba. Szalonunk széles kínálatában karcsúbb és teltebb, magasabb és alacsonyabb hölgyek is biztosan megtalálják álmaik ruháját.

Szakértőink segítenek a választásban, elmondják, hogy alkatuk szerint mi az, amit mindenképp fel kell próbálni és mit érdemes inkább félretenni. Ha már megvan a ruha, dolgozóink abban is segítenek tanácsaikkal, hogy hogyan illik hordani a ruhát. Számos fazon és modell közül választhatnak vendégeink. Garantáljuk, hogy a kényelem eleganciával, kifinomultsággal és nem utolsó sorban minőséggel párosul. külföldi partnereink által a nagyvilág divatját is megismerhetik menyasszonyaink. Ha önnek sincs már sok hátra a nagy napig, ne tétovázzon, hanem látogasson el szalonunkba, vagy tekintse meg kollekcióinkat és elérhetőségeinket a gloriaszalon.hu weboldalon. Egyeztessen időpontot és bízza ránk magát! Hozzon magával olyan segítőket, akik véleménye számít önnek, és akikről tudja, hogy őszintén elmondják, amit gondolnak!