Mors antibakterial univerzális antibakteriális nedves törlőkendők rendelése

A nedves törlőkendők világában különféle anyagok állnak rendelkezésre, különböző áron, eltérő teljesítménnyel és jellemzőkkel. Irányelvünk az, hogy ezeket az információkat egyértelművé tegyük, hogy a felhasználó kiválaszthassa a legmegfelelőbb törőkendő anyagot sajátos szükségleteikhez. Kartal Murat ügyvezető tulajdonos dobja piacra a minőségi Mors, Wipest és Fresh Mesh termékeket.

Mors antibakterial univerzális antibakteriális nedves törlőkendők. Megrendelhetőek igen kedvezményes áron a pinesmart.hu weboldalon ezért megéri ide látogatni.  A gondosan kiegyensúlyozott folyadéktartalom biztosítja, hogy elég nedvesek legyenek a tisztításhoz, de ne hagyják túl nedvesen a bőrt – használat után nincs szükség a bőr kiszárítására. Felismertük, hogy a törlőkendőknek jó illatúaknak kell lenniük, ezért kiváló minőségű és enyhe, IFRA-kompatibilis illatot használunk, és ez a megtisztított bőrben szép illatot hagy maga után. A nedvestörlő tartomány néhány anyagcsaládra oszlik: például öblíthető, diszpergálható.

Ez a legkorszerűbb anyag, és 100% -ban természetes fapépet használnak elsődleges alapanyagként. Ez tanúsított fenntartható fenyvesekből származik, amelyeket a fa betakarításakor újratelepítenek. Ezenkívül a fák növekedésével nagy mennyiségű széndioxidot szívnak fel, valamint élőhelyet biztosítanak a növény- és állatvilágnak. Ártalmatlanításakor ez az anyag 100% -ban természetes úton lebomlik, nagyon rövid idő alatt. Ezenkívül a termék természetesen apró darabokra bomlik, ha az öblítővíz hatására felkavarják – ezért is diszpergálható. Nem fogja elzárni a csatornát, és ugyanúgy kezelhető, mint az emberi hulladék. Alkalmazható egészségügyi használatra is. Ez a termék az összes elérhető törlőkendő közül a legjobb környezeti jellemzőkkel rendelkezik. Bővebb leírást a pinesmart.hu-n talál. A Kartaltex Group a kizárólagos importőr és forgalmazó Magyarországon.