Papírtáska gyártás kedvező feltételekkel!

A kereskedelem és bizonyos szolgáltatások számára is elengedhetetlenek a papírtáskák, amelye rendkívül praktikus csomagolási formák, ráadásul egyszerűen és könnyű őket használni. A papírtáskák 3 féle típusban kaphatóak, van szalagfüles papírtáska, zsinórfüles papírtáska illetve sodrottfüles papírtáska is, mindhárom rendkívül kedvezményes áron kapható, főleg ha többet rendel egyszerre.

A papírtáska gyártás többféle módon történhet, például gépi eljárással, vagy szitázással és matricázással. A papírtáskák két részből állnak, táskatestből és táskafülből, ezek általában ugyanolyan színű anyagokból készülnek, de igény szerint készítünk különböző színű testet illetve fület is. A szalagfüles papírtáskák nátronbarna vagy fehér nátron anyagból készülnek, a füle pedig ezzel azonos anyagból készül, és ezt egy speciális hajtogatással viszik véghez. A sodrottfüles papírtáskák is nátronpapírból készülnek, de a táska füle egy jóval erősebb, nagy teherbírású papírból készül, így jobban bírja az igénybevételt és bármilyen időjárási körülménynek megfelel.

A zsinórfüles papírtáska füle pedig egy speciális zsinórból készül el, ami általában szaténzsinór vagy pamutzsinór. A zsinórfüles táska szilárdságának illetve tartósságának elérése érdekében szükséges a matt vagy fényes felületi fóliázás. Amennyiben többet szeretne megtudni arról, hogy hogyan is készülnek ezek a papírtáskák, vagy megtekintené a teljes papírtáska kínálatot, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a papirtaska-online.hu-t, ahol mindent megtalálhat. Ha kérdezni szeretne, erre van lehetősége, csak annyit kell tennie hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@papirtaska-online.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a 06 70 513 3773 telefonszámot.