Perui kovaföld étrendkiegészítő

Az étkezési minőségű kovaföld manapság népszerű étrendkiegészítő, melyet leginkább a szervezet megtisztítására és méregtelenítésre használnak. A klasszikus, tíz mikronos Perui Kovaföld kiválóan tisztítja az emésztőrendszert, viszont a vásárlók egy olyan kovaföldre is vágytak, mely a nyirokrendszer tisztítását is elvégzi. Ezenkívül a szervezetet is feltölti szilicium-dioxiddal. Ezt követően megszületett az egy szemcseméretű mikronizált perui kovaföld.

Kovaföld – A nyirokrendszer legfőbb feladata a káros anyagok elszállítása, ugyanakkor a szervezet só- és vízháztartásának biztosításában, valamint az immunitásban is szerepet játszik. Az immunrendszer megfelelő működésében a nyirokrendszernek meghatározó szerepe van. A nyirokfolyadék segítségével oxigénnel és tápanyagokkal látja el a sejteket, továbbá a különféle mérgeket és kórokozókat elszállítja. A nyirokrendszer a nyirokfolyadékot szállítja. Napi szinten körülbelül három-négy liter nyirok keletkezik, ami el is szállítódik. Abban az esetben, ha a nyirokhajszálerek elzáródnak, akkor a testben felhalmozódik a nyirokfolyadék, leginkább a lábakban.

Ha valamilyen zavar támad a nyirokfolyadék keringésében, akkor a szervezet működésére is közvetlenül kihat. Éppen ezért nagyon fontos, a nyirokrendszer tisztán tartása. A Mikronizált Perui kovaföld gondoskodik a nyirokrendszer tisztán tartásáról. Továbbá erősíti a hajat, körmöt és a fogakat. A mikronizált perui kovaföld fő alkotó eleme a kiválóan felszívódó szilícium-dioxid, melynek hiánya a csontok és az ízületek gyengülését okozza. A csontritkulás elkerülése érdekében nem csak kalciumot és D-vitamint kell fogyasztani, hanem szilícium-dioxidot is. A perui kovaföldről a tenmag.hu webáruházban tudhat meg bővebb információkat!