Play Doh Star Wars Luke Skywalker és Darth Vader gyurma szett

A gyerekek részére nagyon fontos, hogy olyan játékokkal kössék le magukat, amely által fejleszthetik magukat és a kreativitásukat is egyaránt.

Play Doh Star Wars Luke Skywalker és Darth Vader gyurma szett pont erre tökéletes megoldást nyújt. A különleges szettben megtalálhatjuk a kedvenc sztárjainkat, melyben a legnagyobb alakok és a legismertebb úrhajó is megjelenik. A Play Doh gyurma legfőbb jellemzője, hogy kiváló minőségű. Ez mellett még élénk színekkel és igazán jó formálható tulajdonsággal is rendelkezik. Ráadásul minden szín más-más gyümölcs illattal van ellátva. A gyurma nem ragad, nagyon jó állagú és sokáig használható. Ez mind annak köszönhető, hogy a szettben található színek egyenként külön kis tárolóban vannak elhelyezve, melyekbe játszás után mi is bármikor visszatehetjük. A kis fiúk egyenest rajonganak a Star Wars-os logóval ellátott termékekért, ezért ha a még keresi a tökéletes ajándékot, akkor a legjobb helyen jár. A honlapunkra kattintva a teljes kínálatot megtekintheti. A webshopunkból pár kattintás által megrendelheti az Ön és gyermeke igényeinek legmegfelelőbb termékeket. A webshopot a www.jatek-webaruhaz.hu címre kattintva találhatja meg.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor nézzen be hozzánk és válogasson kedvére a több száz termékünk közül. A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül biztonságos futárszolgálattal az ország bármely pontjára kiszállítjuk. További információkért kattintson a honlapunkra, illetve érdeklődjön a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Továbbá elérhetőek vagyunk még az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a minőség garantált! Várjuk sok szeretettel!