Mindent az EVO autótípusokról

Napjainkban egy autó az ember számára már nem luxus, hanem igény. Egy saját autó a háznál mindig jól jön: ha szeretnénk elugrani a nagyihoz, kocsiba pattanunk és utazás kipipálva, ha nagybevásárlást tervezünk, nem kell cipekednünk, hisz a csomagtérben minden elfér. Mindez szép és jó egészen addig, amíg valamilyen meghibásodást nem észlelünk járművünkön.

Autótípus, modell, évjárat ide, vagy oda, az EVO autóalkatrész-kiskereskedésben mindig találni megoldást a problémára. A cég online webáruházának kialakítása nagymértékben hozzájárul az egyszerű és hatékony kereséshez, hiszen az autótípusok márkájuk és modelljük szerint vannak feltüntetve, alfabetikus sorrendben.  A további keresési paraméterek üzemanyagtípus, évjárat, teljesítmény és a motorblokk köbcenti száma szerint jelennek meg. Miután a kereső autójához mérten minden paramétert kiválasztott, az ott feltüntetett alkatrész-kategóriák megjelölésével, kikeresheti a szükséges darabot, továbbá megtekintheti a termék kódját, gyártóját, kiskereskedési-, és kedvezményes árát. Önnek csak pontosan kell ismernie autója adatait és gyorsan megtalálhatja azt, amire szüksége van.

Ha megvan a baj, olyan kérdések járnak a fejünkben, hogy „Találok-e vajon ehhez a típushoz való alkatrészt?”, „S ha igen, akkor hol?” Ha ellátogat az evoauto.hu weboldalra, megismerheti a cég történetét, a fizetési és szállítási feltételeket, autómárkák ismertetőit és hasonló hasznos információkat. Az EVO Autó Kft. kiskereskedés személyesen is felkereshető Debrecenben a Határ út 72 szám alatt, de online rendelésre is van lehetőség a már fentebb is említett weboldalon, +36 30 3377 600 és +36 52 315 861-es telefonszámokon, vagy az info@evoauto.hu e-mail címen is.