Professzionális fogászat a fővárosban

A szép mosoly a boldogság és az ápoltság védjegye. A fogápolás rendkívül fontos, nem szabad elhanyagolnunk a fogaink állapotát.

Több fogászat Budapest területén komoly felszereltséggel és gyakorlott orvosokkal rendelkezik; kiemelkedő szolgáltatást nyújt közülük a Kerámia Dental fogászati központ, amely teljes körű ellátást biztosít minden páciens számára.

A fogászati központban dolgozó fogorvosok kiemelt figyelmet szentelnek a problémák korai felismerésének. Ennek rendkívül nagy a szerepe, hiszen ilyen módon hamarabb javíthatók az esetleges meghibásodások, illetve gyógyíthatók a fogbetegségek. Ennek érdekében a fogászati központ a legmodernebb diagnosztikai eszközöket alkalmazza.

Ez a professzionális munkavégzés jellemzi a fogkő eltávolítást is. A műveletet minden esetben egy dentálhigiénikus szakember végzi ultrahangos eszköz (depurátor) segítségével. Ez rendkívül fontos, hiszen a fogkőmentes és tiszta fogazat a feltétele annak, hogy a fogak hosszútávon is egészségesek maradhassanak. A fogkő számos probléma forrása lehet. Gondoljunk csak a fogínybetegségekre, a vérző fogínyre, de akár a fogak meglazulása is bekövetkezhet, ami idővel az egészségesnek tűnő fogak elvesztéséhez is vezethet.

Egyes esetekben szükség lehet a fogak fehérítésére. Sajnos nagyon sokan próbálkoznak olyan módszerekkel, amelyek szerencsésebb esetben teljesen hatástalanok, rosszabb esetben viszont fogkárosodást is okozhatnak. A Kerámia Dental fogorvosai a legtöbb esetben az úgynevezett peroxidos eljárást alkalmazzák, ami akár több évtizedes eredménnyel szolgálhat, viszont el kell mondani, hogy az alkalmazása nagy odafigyelést és szakmai jártasságot igényel. Ezért a fogfehérítést mindig szakorvossal végeztessük el!

Vélemény, hozzászólás?