Spanyol idegenforgalmi nyelvvizsga előkészületek!

Ha úgy érzi, ideje spanyolul tanulni, mindent elmondhat nekünk e-mailben, így kérései alapján egy egyedi tanulmányi programot készítünk önnek, ügyelve arra, hogy olyan témák segítségével tanuljon meg spanyolul, amiket élvez és amik érdeklik.

Spanyol idegenforgalmi nyelvvizsga előkészületek Budapest városában elérhető nagyon jó árakkal az espadia.hu weboldalon, tehát ne vesztegesse az idejét, keressen fel minket bátran és mindent megtudhat a spanyol órákról és a spanyol tanárnőről is. Minden egyes spanyol óra teljesen az Ön igényein, érdeklődési körein és korábbi spanyol nyelvi ismeretein alapul. Ha egy adott területen problémái vannak, akkor több időt töltünk ezekkel a témákkal, és segítünk a saját tempójában előrehaladni. Ennek eredményeként sokkal gyorsabban érheti el azt a célt, amit az elején kitűzött magának, legyen az akár egy felsőfokú nyelvvizsga. Menetrendünk rugalmas, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy saját óráit a legmegfelelőbb időben és napon ütemezzük. Kiválaszthatja, hogy hány órát tartson hetente, és hogy az órák hány percesek legyenek. Az árak az órák időtartalmától is függenek majd.

Az alapok megtanulásának leghatékonyabb módja általában egy jó spanyoltanár kiválasztása, mivel könnyen megtanulhatja általa az összes fontos dolgot. Ebben segíthet Önnek Zsebeházi Dia spanyol nyelvtanár, aki évek óta tanít spanyolul, és már több mint 20 éve foglalkozik ezzel a nyelvvel. Ha többet szeretne tudni róla vagy arról, hogy miként tartják vele a diákok az órákat, akkor látogasson el az espadia.hu weboldalra, mert itt mindent megtudhat, és megnézheti  a tanárnő fotóját is. Ha bármilyen kérdése van, vagy kapcsolatba szeretne lépni vele, akkor ezt megteheti e-mailben a miprofesora@freemail.hu címen, mivel nem szokta felvenni a telefont órák ideje alatt, így könnyebben elérhető e-mailben.