Szervezetfejlesztés a learninginnovation.hu-n!

A múltban az oktatás frontális megoldások sorozatából és sok-sok órányi eredményből állt, amelyeket végül nem lehetett kellőképpen validálni. Számos tantervvel és szöveggel kitöltött előadással próbálták megragadni a diákok és résztvevők figyelmét. Manapság az oktatás több tapasztalati alapú lehetőséget kínál mindenkinek, új eszközöket biztosít a fejlesztéshez, ám ennek megvannak a korlátai is.

A szervezetfejlesztés teljes leírását megtekintheti a learninginnovation.hu weboldalon. A jövő oktatásának része a fejlődési lehetőség átadása, azaz a tudásra vonatkozó hosszú távú felelősségvállalás az oktató részéről. A jövő oktatásának része a formális és sokoldalú fejlesztési lehetőségek átadása mindenkinek, persze a tudás iránti felelősségvállalás után. A folyamatos tanulás, a készségek fejlesztése, az innovatív, formamegszakító eljárások és a rugalmas lehetőségek tömör keretek között mindenki számára elérhetővé válnak a gyakorlat-orientált szervezetfejlesztés minden struktúráján. A lojalitás és a teljesítmény növelése érdekében egyedi, rendszerszintű megoldásokat hozunk létre alapos vizsgálat és diagnosztizálás után.

Nem az ügyfelek igényeit szabjuk meg saját egyedi terveinkhez, hanem fejlesztési javaslatainkat az ügyfelek igényei alapján hozzuk létre, amelyeket a piacon elérhető módszertani skálák kombinációjából kreáltunk. Hosszú távú együttműködést biztosítunk folyamatos fejlesztéssel, digitalizációval, monitorozással, konzultációkkal, mentorálással, valamint érdekes coaching folyamatokkal – legyen az kis, közepes vagy nagy vállalat, vagy akár állami, önkormányzati esetleg magánszektor. Amennyiben többet tudna meg a szervezetfejlesztésről és folyamatainkról, vagy képzéseinkről olvasna további részleteket, csak keresse fel a learninginnovation.hu weboldalt és tájékozódjon a részletekről, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.