Süngomba a legjobb áron!

A süngomba nagy, fehér, bozontos gomba, amely növekedés közben hasonlít az oroszlán sörényére. Kulináris és orvosi felhasználásuk van olyan ázsiai országokban, mint Kína, India, Japán és Korea. A süngombákat nyersen, főzve, szárítva vagy teaként áztatva élvezhetik. Kivonataikat gyakran vény nélkül kapható egészségügyi kiegészítőkben használják, ilyenek a mi termékeink is.

Süngomba kivonat kapható a gyogyvarazs.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és kedvezményes áron rendelhet süngomba termékeket amelyek szuper előnyökkel rendelkeznek.  Sokan ízüket „tenger gyümölcseihez hasonlónak” írják le, gyakran összehasonlítják a rákkal vagy a homárral. Az süngomba bioaktív anyagokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a testre, különösen az agyra, a szívre és a bélre. Az agy növekedése és az új kapcsolatok kialakításának képessége általában csökken az életkor előrehaladtával, ami megmagyarázhatja, miért romlik a mentális működés sok idősebb felnőttnél. Tanulmányok szerint az süngomba két speciális vegyületet tartalmaz, amelyek stimulálhatják az agysejtek növekedését: hericenonokat és erinacinokat. Ezenkívül állatkísérletek során azt találták, hogy a süngomba segíthet megvédeni az Alzheimer-kórtól, egy degeneratív agybetegséget, amely progresszív memóriavesztést okoz.

Valójában kimutatták állatkísérletekben, hogy a süngomba és kivonatai csökkentik a memóriavesztésének tüneteit, valamint megakadályozzák az Alzheimer-kór során az agyban felhalmozódó amiloid-béta plakkok által okozott idegsejtek károsodását. Bár egyetlen tanulmány sem elemezte, hogy a süngomba hasznos-e az emberek Alzheimer-kórja szempontjából, úgy tűnik, hogy fokozza a mentális működést. További részletekért és rendelésért kattintson a gyogyvarazs.hu weboldalra.