Tekercses címke forgalmazás online

A tekercses címkék folyamatos bélésre készült címkék, amelyeket kartontekercs köré tekernek. Mindenféle formában és méretben kaphatók, és színesben is kinyomtathatók.

Tekercses címke forgalmazás elérhető a digilabel.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is többet szeretne megtudni a tekercses címkékről, azok használatáról vagy éppen az árakról. A tekercses címkéket a gyors behelyezéshez tervezték. Egyedi tekercses címkéink kompatibilisek a legtöbb címkeadagolóval, még gyorsabb alkalmazás érdekében. Kétféle címke létezik – méretre vágható és tekercses változat. A méretre vágott címkék elég egyszerűek. Egyenként vágják őket meghatározott méretükre, amelyek ideálisak rövid távú címkézéshez. De mi van a tekercses címkékkel? A tekercses címkék továbbra is ugyanolyan kiváló minőségűek, testre szabható méretekkel, formákkal és anyagokkal. Ezeket a címkéket külön nyomtatóval nyomtatják ki, amely körbetekeri őket egy szokásos kartonmag körül. Csapatunk számos címkés terméket kínál, amelyeket tekercsben rendelhet meg. Ezek a tekercses címkék tökéletes eszközök a releváns információk továbbításához az ügyfelek számára, és egyúttal a vállalat márkanevének fejlesztéséhez.

Egészség- és szépségcímkék: ezek a szabályozási, biztonsági és egészségügyi információkat jelenítik meg az érdeklődő fogyasztók számára. Emellett a legjobb kreatív eszközt nyújtják az egészség- és szépségápolási termékek márkanevének javításához. Italcímkék: kiválóan használható kisvállalkozók személyre szabott címkézéséhez. Tekercses italcímkénk olaj- és vízálló, és különböző formájúak, amelyek tökéletesen illeszkednek a palackokhoz. Ezek praktikus marketing anyagok a termékek bemutatásához. Amennyiben többet tudna meg a tekercses címkékről keresse fel a digilabel.hu weboldalt.