Swarovski fülbevaló a királynői csillogásért

A Swarovski fülbevalókkal garantált a ragyogás. Aki szeretne kitűnni a társaságból, annak egy csodaszép, tündöklő darabbal biztosan sikerülni fog. Bármilyen stílus áll Önhöz közel, a jól kiválasztott fülbevalóval igazi királynőnek érezheti magát!

Swarovski fülbevaló – Egy elegáns ruha elképzelhetetlen fülbevaló nélkül. Aki nem kedveli különösebben az ékszereket, általában még az is egyetért abban, hogy a fülbevaló egy ikonikus darab, mely által az arc még inkább kiemelhető. Egy Swarovski kristályokkal kirakott fülbevaló vonzza a tekintetet. A fülbevalók közt bőven akad bedugós és lógós változat is, így mindenki a saját stílusának megfelelőt tudja megtalálni! A tökéletes választás érdekében nem árt az arcformát is figyelembe venni. Az ovális arccal rendelkező hölgyek nevezhetők a legszerencsésebbnek, hiszen számukra a legtöbb fülbevaló formától függetlenül jól áll. A hosszúkás arcformájú hölgyek esetében a cél az arc optikai rövidítése, ami leginkább egy karika vagy valamilyen széles fazonú fülbevalóval érhető el. Számukra a hosszú fazonú fülbevalók nem megfelelők, mivel tovább nyújtják az amúgyis hosszú arcot.

Ellenben a kerek arcforma számára a hosszúkás fülbevaló kitűnő választás. A kerek arcformájú hölgyeknek a kicsi, valamint kerek formájú fülbevalók nem éppen szerencsések, így ezeket érdemes inkább kerülni. A gyémánt arcforma esetében a lefelé szélesedő, tehát csepp formájú fülbevalók jelentik az ideális választást. A túl nagy méretű fülbevalók nem feltétlenül előnyösek ennek az arcformának. Szerencsére a Swarovski fülbevalók nagy választékban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ékszereket. A divatekszerbolt.hu webáruházban hatalmas választékot talál, így kiválaszthatja azt, amelyik a leginkább illik Önhöz!