Szilánkmentesítő fólia a biztonságos üvegért!

Az üvegtörés előfordulhat akár egy üzletben, akár otthon. Egy valami biztos, ha törik az üveg, akkor senki sem szeretne a közelben lenni. Bizonyos intézményekben és utcafronti kirakatok esetében a szilánkmentesítés elvárás. Ugyanakkor otthon sem árt, ha biztonságban van családja a szerte szét repülő éles szilánkoktól.

Szilánkmentesítő fólia segítségével nem kell többé az üveg törésétől tartania. A hatalmas, padlótól mennyezetig érő üvegfelületek ma már megszokottak, ugyanakkor veszélyeket is rejtenek magukban. Erről azonban könnyű megfeledkezni, miközben az ember a hatalmas üvegablakon keresztül a tájban gyönyörködik. Viszont fontos előrelátónak lenni és mérlegelni a lehetséges veszélyeket, különben komoly tanulópénz árán fogja megtanulni, hogy a biztonságra gondolni kell. Több oka is lehet annak, ha az üveg eltörik, például vihar, egy rosszul elrúgott labda vagy egy óvatlan mozdulat. Az ablak a betörők kedvelt célpontja, ezért ebből a szempontból sem mindegy, hogy mennyire biztonságos az ablak. Ha szeretné elkerülni, hogy a szétszóródó szilánkok szerte szét repüljenek ezzel sérülést okozva, akkor érdemes szilánkmentesítő fóliát alkalmazni az ablakfelületeken, melynek köszönhetően akkor is egyben marad az üveg, ha eltörik.

A szilánkmentesítő fólia nem csak utcafronti üzletekbe és bizonyos intézményekbe törvényi és minőségbiztosítási előírás miatt kötelező, ugyanakkor a háztartásban is nagy hasznát lehet venni. A szilánkmentesítő fóliának köszönhetően családtagjai biztonságban lesznek, abban az esetben is, ha az üveg közelében tartózkodnak a törés pillanatában. Éppen ezért érdemes szilánkmentesítő fóliát beszerezni az ablakokra. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a perfektfolia.hu weboldalra és tájékozódni!