Szabadulószobák hatalmas választéka

Az ember időről-időre szereti próbára tenni képességeit. A szabadulószoba ennek kiváló módja, itt ugyanis a logikus gondolkodásmód és a megfelelő kombinációs készség nélkül a szabadulás elképzelhetetlen!

Szabadulószobák bőven akadnak az országban, főleg a nagyobb városokban, ahol több is akad. Mivel minden szabadulószoba saját történettel és egyedi berendezéssel rendelkezik, ezért újra és újra próbára tehetitek magatok a különféle szabadulószobákban. A szabadulószobában nem egyedül, hanem barátaiddal vagy családtagjaiddal tudsz részt venni. Minden szoba esetében megvan adva, hogy hány fős csapat mehet be. Ahogy már fentebb is szó esett róla, a szabadulószobák lényege, hogy a csapat kijusson megadott idő, általában hatvan perc alatt. Mindez nagyon egyszerűen hangzik, azonban ennél sokkal bonyolultabb. Ahhoz, hogy a csapat kiszabaduljon, a csapattagoknak szorosan össze kell dolgozniuk a siker érdekében. A szabadulószobában alaposan körül kell nézni, keresni a különféle nyomokat. Ha elég ügyesek vagytok, akkor időben kiszabadultok a szabadulószobából!

Szabadulószoba adatbázis

Ahogy már fentebb is említettük, számtalan szabadulószoba közül tudtok választani. Ha nem tudjátok, hogy álljatok neki a keresgélésnek, akkor érdemes ellátogatni az exitgames.hu weboldalra, ahol több ezer szabadulószobát találsz. Akár város alapján is rá tudsz keresni a szabadulószobákra. A szabadulószobákról rengeteg információt találsz, így biztosan tudni fogod, hogy mire számíthatsz és kedvedre való szabadulószobát tudsz lefoglalni. Ha már egy ideje tervezgeted barátaiddal a szabadulást, akkor itt az ideje megvalósítani terveid és próbára tenni magad egy szabadulószobában! Bővebb információkat az exitgames.hu weboldalon találsz!