Szállás Pétfürdő vonzáskörzetében!

Pétfürdői szállásunk közel van a Balatonhoz, épp erről kapta a nevét is, pedig sokan azt gondolják, hogy van egy híres fürdő a városban, de nincsen. A Pétfürdőhöz legközelebb levő településen viszont van egy strand ami tökéletes lehet az egész családnak, és a település csak 20 perces autóútra van, vagy megközelíthető akár vonattal is. Apartmanunk mindössze 10 percre van a vasútállomástól.

Szállás Pétfürdő nagyon jó áron bérelhető a pekiapartman.hu weboldalon, tehát ne habozzon, ha ön is nyugodt relaxálásra vágyik egy barátságos környezetben és esetleg nyaralna egyet a családdal, keressen fel minket és mindent megtudhat apartmanjainkról. Pétfürdői apartmanunk teljes területén ingyenes a Wi-Fi használat, a konyha jól felszerelt, vagyis sütni és főzni is lehet benne, ráadásul a kert is úgy van berendezve, hogy lehessen grillezni és szalonnát sütni. Az apartmannak saját parkolója van, a TV-t is korlátlanul lehet használni és törülköző, hajszárító, valamint folyékony szappan is használható bármikor. Az apartman klímával is fel van szerelve.

Ha esetleg megtekintené az apartmant akkor weboldalunkon, a pekiapartman.hu weboldalon erre is van lehetősége, hiszen az apartman minden helyiségéről talál majd képeket, ráadásul bővebb leírást is olvashat majd minden apartmanunkról. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk az apartmanról vagy az árakkal kapcsolatban, ezt is megteheti, csak tárcsázza bátran a +36-70-386-8141 telefonszámot, vagy töltsön ki egy űrlapot weboldalunkon a nevének, e-mail címének és üzenetének megadásával, csapatunk pedig azonnal válaszol majd minden feltett kérdésre. Cégünket megtalálhatja olyan közösségi oldalakon is, mint a Facebook vagy éppen a Twitter, itt is felveheti velünk a kapcsolatot bármikor.