Színvonalas oktatás az elbűvölő szempillákért

Ön is szeretne elmélyedni a szempilla dúsításának és hosszabbításának az ismereteiben? De nem tudja, hol kaphatna valódi, igazán színvonalas oktatást? Akkor ne keresgéljen tovább! A válasz ugyanis a Szempilla Akadémia, ahol nemzetközileg is elismert szakemberek adják át a tudásukat Önnek, ráadásul kedvezményes árakon.

Egy színvonalas műszempilla tanfolyam sok esetben csillagászati árakba kerülhet. Azonban nem a Szempilla Akadémián, ahol olcsón kínálunk minőségi oktatást. Jöjjön el kezdő tanfolyamaink egyikére, és a munkájához szükséges alapcsomag megvásárlásán felül semmiért nem kell fizetnie. Természetesen a teljesen kezdőkön felül a már tapasztalattal rendelkező szempilla építők is jelentkezhetnek tanfolyamainkra, hiszen a Szempilla Akadémián alapkurzusoktól égészen a mesterkurzusokig van lehetőség a kiváló oktatás igénybevételére. A kezdők egy-, két- vagy háromnapos kurzusok közül válogathatnak, míg a tapasztaltabbak részt vehetnek haladó illetve Volume Lash mesterkurzusaink egyikén. Szerezze meg tanúsítványát vagy diplomáját nálunk, színvonalas oktatás keretein belül, és a tanfolyamra fordított összeg nagyon hamar többszörösen fog megtérülni! A minőséget ugyanis az ügyfelei is díjazni fogják.

Ha Ön is igazi szempilla stylist szeretne lenni, aki a legjobb oktatóktól sajátította el a legkorszerűbb technikákat, akkor nálunk, a Szempilla Akadémián a helye. Válasszon minket, amennyiben a későbbiekben igazi profiként szeretné végezni a dolgát! Látogasson el weboldalunkra, ahol részletes információkat kaphat az egyes kurzusainkról és a jelentkezés menetéről, vagy keressen fel minket telefonon a +36 20 325 6621-es számon, vagy online az info@szempillaakademia.hu e-mail címen! Belénk vetett bizalmát előre is köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?