Tetőboxok vásárlása akár már online

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a család kinőtte az autót és indulás előtt döbbentek rá, hogy nem férnek be a csomagok. Az ilyen kellemetlenségek elkerülése érdekében nyújtunk segítséget mi.

Tetőboxok nagy kínálatát ajánljuk a kedves vásárlók részére. Ne okozzon többet gondot az utazás, inkább forduljon hozzánk bizalommal. A kínálatunk igen széleskörű, így bármilyen igényel rendelkezik, nálunk garantáltan megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A webshopunkból meg is rendelheti a legszimpatikusabb termékeket, melyhez nincs másra szükséges, mint pár kattintás alatt leadni a rendelését. A leadott rendeléseket 1-3 munkanapon belül kézbesítjük a megadott lakcímre. A modern tetőboxok már olyan kialakítással rendelkeznek, hogy követik az autók áramvonalát, így azok nem akadályozzák a közlekedésben. A mai cégek már mind arra törekszenek, hogy a legjobb kialakítással lássák el a termékeiket. Melyeknél az egyik legfontosabb szempont a megfelelő légellenállás. Ezen felül még fontos szempont a csökkentett menetzaj, illetve még az esztétika is mérvadó lehet.

Viszont mindezek mellett, az egyik igen fontos tényező a biztonság. Ugyanis ezekbe a tetőboxokba értékes személye tárgyakat helyezünk, melyeket épp olyan állapotban szeretnénk viszont látni az utunk végen, mint amikor elindultunk. A mai tetőboxok egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen fel és leszerelhetőek. Akár kézzel is elvégezhető a csavarok fixálása, melyek négy ponton rögzítik a tetőboxot. Ezek a rendszerek leginkább hat ponton záródnak és központi zárral vannak ellátva, így maximális biztonságot nyújtanak. Amennyiben szeretne mindenről bővebb információt megtudni, akkor keressen fel bennünket és kérje a magas szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítségét.