Tetoválás Győr – mit varrassak fel?

A tetoválás az önkifejezés egy formája, amivel nem csak a bűnözök élnek, hanem mára annyira népszerű lett, hogy a 18 és 30 év közöttiek közel negyede rendelkezik legalább egy tetoválással.

Tetoválás Győr városában, ha tetoválást szeretne. A tetoválóművészeket nem is gondolnánk milyen gyakran keresik meg azzal, hogy tetoválást szeretnének, csak épp fogalmuk sincs, hogy mit. Sokszor könnyebb arra válaszolni, hogy mi az, amit nem érdemes felvarratni. Talán nem mondunk meglepő dolgot, ha azt tanácsoljuk, ne varrasd fel a párod nevét vagy a kapcsolat kezdetét, főleg, ha nem rég jöttetek össze. Az egy dolog, hogy a kapcsolat végével fájdalmas lehet látni magadon az exedre utaló tetoválást, de a következő kapcsolatodban kínos lehet, amikor a következő párod szembesül vele, hogy kedvese bőrén egy másik nő vagy férfi neve virít, hacsak nem ugyanaz az ex és az új párod neve.

Bizonyára már egy tucat emberen láttad a don’t give up, stay strong, love és hope angol szavakat. Ezek az úgy nevezett divat feliratok, melyek a sok tetovált ember testét díszítik. Az ilyen tetoválások általában közel azonos helyen találhatók a testen. Az egyik legépszerűbb testfelületnek a csukló számít. De, a különféle nonfiguratív jelek is ilyen semmitmondónak számítanak. Főleg azért, mert nincs különösebb oka, hogy az illető magára varratja, mindössze tetszik neki, személyes tartalom nem igazán köthető hozzá. Ilyen minták az elszálló madarak, a szívecskék, csillagok, végtelen jel. Olyan tetoválást válassz, ami kötődik hozzád vagy egy fontos emlékhez kötődik. Érdemes a felvarrás előtt várni egy keveset, hogy valóban megbizonyosodj róla, hogy szeretnéd a tetoválást, nem csak egy hirtelen felindulásról van szó, így nagy eséllyel nem fogod megbánni a tetoválást.