Csontkovács Győrben, ha már fájdalmas a mozgás

A fájdalmakkal járó mozgás nem csak időskorban érhet utol minket, de fiatal korban is jelentkezhet, ami igen kellemetlen és az életminőséget is komolyan ronthatja, ha nem tesz semmit ellene.

Csontkovács Győr – a fájdalom elmúlhat! A helytelen vagy aszimmetrikus testtartás mára népbetegségben számít. Hiszen hosszú órákat görnyedünk a számítógép előtt, de ha fizikai munkát végzünk, valószínűleg akkor sem vagyunk sokkal fizikai állapotban. A napi több órás helytelen testtartás meghozza eredményét és hamar azt vesszük észre, hogy a korábbi egyszerű, rutinos mozdulatok állandó fájdalom érzettel járnak. Sokan ekkor orvoshoz fordulnak, ahol általában műtétet és gyógyszeres kezelést ajánlanak a fájdalom megszüntetésére. Ez általában egy hosszú procedúra. A csontkovács elnevezés nem feltétlenül hangzik biztatóan, ráadásul számos videót láthatunk arról, hogy az embereket ijesztő roppantásokkal kezelik. A csontkovácsolásról azonban érdemes tudni, hogy fájdalom mentes. A legtöbben váll, nyak vagy derék problémákkal keresik fel a csontkovácsot a gyógyulás reményében.

A probléma nem csak akkor állhat fenn, ha az illető hosszú ideig helytelen testtartásban volt, de egy hirtelen mozdulat is elég ahhoz, hogy fájdalmat érezzünk. A győri Zen Masszázs Stúdióban egy nem mindennapi, úgy nevezett Sasvári Komplex Method kezelés keretein belül intenek búcsút a fájdalomnak a betegek, akik leggyakrabban gerincferdüléssel, fülzúgással, szédüléssel, porckorong problémákkal, lumbágóval, ideg becsípődéssel és különféle gerinc problémákkal keresik fel a csontkovácsot. A kezelést minden esetben teljeskörű állapotfelmérés előzi meg. A kezelés 50 és 80 perces is lehet a vendég kérésétől függően.