Tűzvédelem – ne kínlódjon, kérjen segítséget

A tűz az egyik legpusztítóbb elem, mely nem csak a természetben képes hatalmas károkat okozni, hanem vállalatokban, üzletekben is. Mindössze pár óra leforgása alatt a hamu martalékává válhat, az évek óta kemény munkával felépített vállalkozás. Éppen ezért komolyan kell venni a tűzvédelmet.

Tűzvédelem által megakadályozható a tűz kialakulása. A biztonság érdekében számos jogszabály szól a tűzvédelemről, a különféle iparágakra más és más szabályok vonatkoznak, arról nem beszélve, hogy a kacifántos jogi nyelvezet nem könnyíti meg annak a dolgát, aki el akar igazodni a jogi útvesztőben. Valamint a jogszabályok átültetése a valós életbe egyáltalán nem egyszerű feladat, így jobb szakértő segítségét kérni olyantól, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a témában. A tuzvedelem-munkavedelem-haccp.hu weboldalon megtalálhatja a szolgáltatások listáját. Nem csak a tűzvédelmet illetően kaphat szakértő segítséget, de akár munkavédelem vagy HACCP területén is.

Továbbá a tuzvedelem-munkavedelem-haccp.hu weboldalon megtekintheti a referenciák hosszú listáját, mely felsorolja azokat a cégeket, melyek vezetői nyugodtan hajthatják álomra fejüket, hisz cégük biztonságban van. Nem csak a tűz kialakulásának esélyét csökkentették minimálisra, de egyben egy esedékes ellenőrzés során sem kell attól félni, hogy hiányosságot találnak, melynek komoly büntetés lesz az ára. Felmerülhet a kérdés, hogy mi van akkor, ha igénybe veszi a tűzvédelem szolgáltatást és egy ellenőrzés során mégis megbüntetik. Ebben az esetben a tuzvedelem-munkavedelem-haccp.hu munkatársai 200 százalékos garanciát vállalnak. Vagyis kifizetik a büntetés teljes összegét, valamint a munkájukért fizetett teljes összeget is visszafizetik.