Liqui Moly olajok a hosszantartó élettartam

Ma már a boltok polcain számtalan gyártó különféle termékei közül válogathatunk, így igen nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbbet. Amennyiben egy igazán megbízható márkát szeretnénk választani, akkor voksoljunk a német gyártó mellett.

Liqui Moly olajok kiváló minőségűek. Amennyiben önnek is fontos a megbízhatóság és magas minőség, akkor a legjobb ha felkeres bennünket a honlapunkra látogatva, ahol a teljes terméklistát megtalálhatja. Melyeket közül ha sikerült kiválasztani a legszimpatikusabb terméket, akkor azt akár pár kattintás által könnyedén meg is rendelheti. A márka nem a kenőanyagok és különféle termékcsaládok egész sorát tudja felmutatni. Melyek között megtalálható a hajtóműolaj, üzemanyag és olajadalékok, autóápolási cikkek, speciális kenőanyagok, illetve szerviztermékek különböző kategóriákban. A cég több, mint fel évszázada foglalkozik különféle olajok előállításával. A mákra minden terméke után garanciát vállal, illetve a német minőségre hivatkoznak. Így az ellenőrzés már a nyersolaj beérkezését követően megkezdődik.

A fejlesztések során pedig a legszélsőségesebb zajlanak a különböző mintavételek. A cég termékeinek listája napról napra törekszik és mindig úgy járnak el, hogy a vásárlók igényeit maximálisan előtérbe helyezik. Mindig az alapján végzik a legújabb fejlesztéseket, hogy éppen milyen az igény a piacon. Ma már a cég a megnövekedett forgalom miatt, több helyen is hozott létre leányvállalatokat. Mint pl. az USA-ban, Kínában, Dél-Afrikában és Portugáliában is. Magyarországra ez a termékcsoport csak 1998-ban érkezett el. Ma már a magas minőségű termékeiket több, mint 90 országba importálják.  Az export részesedés ennek köszönhetően, pedig mára már a 40%-ot is meghaladta.