Újra teljes fogsor fogimplantátum segítségével Győrben

Az emberek többsége nem szívesen megy fogorvoshoz. Sokan ugyanis, már a váróban elkezdenek stresszelni a rendelőből kiszivárgó hangok, valamint szagok hatására. Bizonyos esetekben, azonban jobb minél előbb fogorvoshoz fordulni.

Implantátum Győr – szakértő tapasztalt fogorvosokkal a ragyogó mosolyért! A legtöbb embernek nem a szíve csücske a fogorvos. Ennek oka elsősorban a gyermekkorban szerzett élményekre vezethető vissza, így érthető, hogy sokan csak akkor fordulnak orvoshoz, ha nagyon muszáj vagy ha a fájdalom már – már elviselhetetlen mértékű. Az egyik ok, amikor a fogorvoshoz fordulás nem várhat a fogak elvesztése. Ez pedig nem csak időskorban következhet be. Számos oka lehet ugyanis a fog váratlan elvesztésének. Gyakori ok például a baleset, melynek során egy vagy akár több fog is elvesztésre kerülhet. Sokan szégyenkeznek emiatt, főleg, ha feltűnő a hiányzó fog helye. Sokan arra számítanak ebben az esetben, hogy egy hosszas procedúra veszi kezdetét, ami akár heteket, rosszabb esetben hónapokat jelent.

A helyzet azonban szerencsére nem ennyire drámai, főleg, ha megfelelő orvost választ. A győri Dentys tapasztalt, szakértő orvosai tisztában vannak vele, hogy egy hiányzó fog, pláne, ha többről van szó, micsoda kellemetlenségekkel jár, így a páciensek számára igyekeznek minél előbb megoldást nyújtani. Abban az esetben is, ha az implantátum helyén lévő fogat valamilyen okból kifolyólag ki kell húzni, negyvennyolc óra elteltével már beültethető az új fog. Ennek köszönhetően nem fog elszokni a rágás érzetétől, így életminőségében sem áll be komolyabb változás. Természetesen a beavatkozás előtt teljes körű tájékoztatásban részesül a költségeket és a gyógyulás időtartamát is beleértve.