Vintage asztalok régi stílusban modern árakon

Vannak a lakásnak olyan elengedhetetlen elemei, melyek nem hiányozhatnak a berendezés elemei közül. Nem elsősorban a szép esztétika, ami, miatt fontosak, hanem funkciójukat tekintve elengedhetetlen részei a lakásnak. Ugyanakkor az sem hátrány, ha a dizájnt tekintve a lakás ékei.

Vintage asztalok nem csak kitűnő áron, de még az is elmondható róluk, hogy egyedileg, kézzel készültek. Az asztal a lakás elengedhetetlen része. Márpedig, ha mindenképp kell venni egyet, de általában többet is, akkor érdemes egy jó minőségű, dizájnos darabot választani. Hogy milyen asztalt érdemes választani, az elsősorban a funkciójától függ. Más méret szükségeltetik a nappaliba és más az étkezőbe. Nagyon fontos a megfelelő magasság eltalálása, mivel az állandó előrehajolgatás egy alacsony asztal esetén roppant kényelmetlen tud lenni. Más részről bizonyos asztaloknál az is felmerülhet kérdésként, hogy legyen – e fiók és ha igen, akkor mennyi. Egy étkező asztalnál a fiók lényegtelen, semmi szükség rá, viszont az konzolasztalok és íróasztalok esetében már gondolkodásra adhat okot.

Vintage asztal a letűnt korokat idézve

A vintage stílust nagyon sokan összekeverik a retroval. Tény, hogy mindkettő a régi korokat jelenti, azonban idő szempontjából is van köztük különbség. A vintage stílus 1975 előtti időszakban volt meghatározó. Elsősorban a kifinomultság, minőségi anyagok, részletgazdag kivitelezés és a visszafogott színvilág jellemző rá. A vintage stílus a lakberendezésben is megtalálható, különféle bútorok készülnek vintage stílusban, így akik ezért a stílusért rajonganak, otthonukat is berendezhetik a vintage stílus nyomán. A dodo.hu webáruházban számos vintage stílusú asztalt és egyéb bútort talál, melyekkel szebbé teheti otthonát.