A praktikus, beépített fürdőszoba WC

A beépített WC a hagyományos típusokkal ellentétben nem süllyesztett módon van elhelyezve, hanem a fürdőszoba falából áll ki. A falsík alatti WC szerkezet eltakarása által a WC beépítése nyomán egyfajta kiugró doboz keletkezik. A WC csésze körülötti rész, beleértve az alatti lévő részt is, könnyedén takarítható.

Fürdőszoba WC esetében a beépített típusok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A falra szerelhető WC modern kialakítása, egyszerű takaríthatósága és esztétikus megjelenése mindenkit lenyűgöz. Egy megfelelő módon beépített WC akár több száz kilót is elbír, éppen ezért nem kell attól férni, hogy esetleg leszakad alattunk. Szerelhetősége úgy van kialakítva, hogy a nyomó lap mögötti nyíláson egyszerűen ki lehet cserélni azokat az alkatrészeket, melyek elromlottak. Nagyon esztétikus látványt nyújt, ha a WC szerkezet falazata a fürdőszoba más részeitől eltérő burkolatot kap. A díszítő burkolás ez esetben nagyon jól működik. Ha a fürdőszoba szolid jegyekkel rendelkezik, akkor semmi akadálya, hogy a burkolat díszesebb legyen. A WC szerkezetnek gyakorlatilag egy dobozt kell építeni, így, ha elegendő hely áll rendelkezésre mellette és a fal is elég vastag, akkor egy süllyesztett falfülke is létrehozható, melynek köszönhetően a fürdőszoba igazán esztétikus és praktikus lehet.

Az említett doboz jellegből adódóan a falon minden esetben adódik egy vagy több polc kialakítására alkalmas vízszintes felület. Még esztétikusabb lehet a látvány, ha a beépített WC hangulatvilágítással is el van látva. Pontosabban nem a WC, hanem az azt övező falak vagy az említett süllyesztett falfülke hangulatvilágítása teheti még különlegesebbé a látványt. Ha szeretne inspirálódni vagy még több információhoz jutni, akkor látogasson el a fürdőszoba-felújítás-boys.hu weboldalra!