A Rozácea jellemzői és kezelése!

A klímaváltozással megfigyelhető a bőr érzékenyebbé válása is. Egyre többen panaszkodnak irritációra, viszketésre, főleg nyáron, amikor a forróság hatására bőrszíneződések, kiütések keletkeznek. A kevésbé látható területeken elviselhetőbb a sejtszövetek duzzadása, mint az arcon, melynek elváltozásai igencsak szembetűnők. Bőrpír jelentkezésével csökkenhet a magabiztosság, komoly esztétikai problémát okoz ugyanis. Erős pirosodás okának kiderítéséhez szakemberek segítségét kérni a lelki nyugalom érdekében elengedhetetlen, megelőzve az esetleges szövődményeket.

A rozácea jellemző tünetei a feltűnő kipirulás, a jól látható erek, melyek az idő múlásával sem tűnnek el. Zavaró tényező a mindennapokban, fájdalmas és kimondottan kellemetlen. Egyes esetekben a szem környéke jelentősen puffad, az arcbőr pedig megvastagodik. Állandó velejárója a rossz közérzetet, melytől szabadulni csak megfelelő kezeléssel lehet. A Körúti Orvosi Centrum gyakorlott bőrgyógyászai ismerik azokat az új eljárásokat, melyekkel rövid idő alatt véget lehet vetni a tartós pirosságnak. Akár átmeneti állapotról, akár komolyabb egészségügyi problémáról van szó, a Szent István körút 24. szám alatt található szakrendelőben megoldást találhat a rozácea gyógyítására! Kérjen időpontot online vagy telefonáljon a +36 30 545 4159-es telefonszámra, és beszélje meg gondját munkatársainkkal!

Tapasztalatból tudjuk, hogy betegség esetén halmozódhatnak a testi panaszok. Nemcsak az alapbetegség, de egyéb – társult – bajok tünetei is nehezíthetik a mindennapos rutintevékenységek végzését, az örömteli pillanatok megélését. Sokszor okoz gondot a trauma, amit a rozácea megléte okoz. A külső megváltozása hatalmas lelki teher! Az alattomos kór kezelése nyújthat csak biztos megoldást, ezért ne habozzon szakorvoshoz fordulni! A Körúti Orvosi Centrum szaktanácsadással segíti a pácienseket a gyógyulásban! Írjon az esztetika@korutiorvosicentrum.hu e-mail címre, és konzultáljon elismert kollégáinkkal a lehetséges gyógymódokról, illetve óvintézkedésekről!

Vélemény, hozzászólás?