Szemölcsök kezelésének folyamata

A szemölcsök testünk bármely részén igencsak kellemetlennek bizonyulnak, némelyek néhány nap alatt, mások több hónap és év múlásával sem tűnnek el testünkről. A szemölcsöket vírus okozza, mely igen hamar terjed, akár egy kézfogást követően. A szemölcsök testünk bármely részén előfordulhatnak, melyek látható helyeken igen kellemetlennek bizonyulnak. Mai modern világunkban rengeteg lehetőség van ezeknek a kis bőrkinövéseknek, gyors és egyszerű eltüntetésére.

A szemölcsök kezelése rövid folyamat, ami hatásos, mégis biztonságos. A Belvárosi Orvosi Centrum szakemberei megfelelő hozzáértéssel, tudással és tapasztalattal segítenek eltávolítani a kellemetlen szemölcsöket. Itt az egyik legmodernebb és egyben legkorszerűbb eljárást alkalmazzák a szemölcsök eltávolításának érdekében, az úgynevezett széndioxid lézeres kezelést. A beavatkozás előtt érzéstelenítik a területet és ezt követően a lézersugár elroncsolja a szemölcsöt, az eltávolított szemölcs helyén a hámhiány gyógyulása 5-7 napot vesz igénybe. Viszont ha bőrünk vírussal fertőzött, akkor a kezelés után is előfordulhat szemölcs kialakulása. Ilyen esetben szükséges a kezelés megismétlése. Nagyon gyakoriak mindezek mellett a nemi szervi szemölcsök, melyek szexuális úton terjednek.

Ezért is, ne éljünk együtt ezekkel a kellemetlenséget előidéző szemölcsökkel, hiszen eltávolításuk egyszerű és nem okoz bőrünkön maradandó sebhelyet a modern technológiának köszönhetően. A Belvárosi Orvosi Centrum az egyik legszélesebb körben foglalkozó rendelő, mely elsősorban az intim területek egészségéért jött létre. Itt a kiváló szakemberek segítségével gyorsan búcsút inthet nem kívánatos szemölcseinek! Bízzon szakembereinkben és szabaduljon meg a nem kívánt szemölcsöktől mihamarabb!

Vélemény, hozzászólás?