A szemrevaló, robosztus Vostok órák

A Vostok órák igazán különlegesek. Nem csupán a megjelenésük, hanem a gyártásuk folyamata és a limitált szériás eladások miatt is nagyban eltér más óragyártóktól.

A Vostok órák legfőbb jellemzői, hogy minőségi anyagokat használnak a készítésükhöz, különlegességük pedig abban rejlik, hogy nem gyártósorokról kerülnek le, hanem kézzel készülnek, manufaktúra szerűen. Éppen ezért alakult ki már a kezdetektől a limitált szériás megoldás is, mely abszolút lehetővé teszi az egyediséget, hiszen némely modellből csak 500 db kerül kiadásra. Az évek során a Vostok órák modelljeinek családja csak nőtt. A széles termékpaletta pedig lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a stílusához és egyéniségéhez leginkább passzoló karórát.

A Vostok órák nem hétköznapi formatervezése, valamint a technológiai fejlesztései minden korosztály számára vonzó tulajdonságok. Az orauzlet.hu oldalon kapható Vostok órák széles választékban elérhetők férfi és női kivitelben egyaránt. Mind színeikben, anyaghasználatukban és mintázatukban különleges darabok. A Vostok órák az elegáns és sportos viselet kedvelői számára is jó választás, ugyanis az orauzlet.hu webshop széles kínálatában minden stílus fellelhető. Némely modellt igazán különleges funkciókkal ruháztak fel az órásmesterek. Például stopper, öröknaptár, foszforeszkáló indexek, forgatható lünetta, menetes hátlap, stb., melyekről a részletes termékleírásban olvashatnak az érdeklődők a garancia időtartamával együtt. Ezek a képességek, valamint a Vostok órákra jellemző robosztusság – amely már messziről jelzi a márkát -, ötvözve a remek árszabással igazán csábító ajánlat minden órát kedvelő számára. Rendeljék meg mihamarabb az orauzlet.hu weboldalról, ahol ajándék díszdobozba csomagolva érkezik majd házhoz minden különleges Vostok karóra!