Hagyja az autót biztonságos reptéri parkolóban!

A repülővel való utazás egyik nagy problematikája, hogy a távollét során hova kerüljön az autó, ahol nem kell attól tartani, hogy valaki ellopja vagy megrongálja. Ha minőségi szolgáltatásra vágyik megbízható szakemberektől, akkor érdemes a Nemzeti Reptéri Parkolót választani!

Reptéri parkoló a legjobb opció, ha szeretné egyszerűen megoldani az autó elhelyezését, amíg távol van. A reptéri való kijutás legegyszerűbb módja, ha saját autóval utazik, különösen, ha messziről érkezik. A Nemzetközi Reptéri Parkoló telephelye alaposan körbe zárt, kamerákkal megfigyelt és rendőrségi riasztóval ellátott, amelynek köszönhetően utazása alatt végig nyugodt lehet, az autó biztonságban lesz, míg Ön nyaral vagy üzleti úton van. A reptéri parkolóban többféle parkoló rendelkezésre áll, például fedett és kültéri parkoló, valamint fedett teremgarázs. A parkolót rendkívül egyszerűen meg lehet közelíteni, mivel az M0-ás lehajtó közelében található. Miután az autót otthagyta a parkolóban, a parkoló munkatársai transzfert biztosítanak a repülőtérre. A megérkezést követően pedig visszaszállítják a parkolóba, autójához.

A reptéri transzfer teljesen díjtalan, valamint semmiféle rejtett költséggel sem kell számolni. Az autókulcsot sem kell magával hurcolni, attól tartva, hogy elveszik, mivel egy rendőrségi riasztóval ellátott széfbe kerül. Nem csak az autók, hanem a munkatársak is rendelkeznek minden szükséges engedéllyel. Amíg az autó a parkolóban van, addig lehet olyan extra szolgáltatásokat is kérni, mint például a külső-belső takarítás, klímatisztítás, lámpapolír és szélvédőjavítás. Ha szeretné biztonságban tudni autóját az utazás során, akkor célszerű ellátogatni a nemzetiparkolo.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!