Betekintésgátló fólia az Ön ablakaira is!

Az emberek nagy része alapvetően kíváncsi természetű, így, ha veszekedést hall, rögtön odakapja a fejét. A valóságshow-k is éppen ezért olyan népszerűek, hiszen mások életébe nyerünk betekintést. Viszont, ha a saját életünk kerül terítékre, azt a többség nem veszi jó néven.

Betekintésgátló fólia – Az üveg közkedvelt anyag az építészetben, ami nem is csoda, hiszen átengedi a fényt, ugyanakkor nem nyomja össze a teret. Tehát térelválasztó gyanánt is tökéletesen használható. Hátránya, egyben az előnye is, még pedig, hogy a kíváncsi tekintetek könnyen átlátnak rajta. Szerencsére nem kell lemondanunk a hatalmas üveg felületekről és az üveg elválasztókról, ugyanis a betekintésgátló fóliával ezt a problémát tökéletesen ki lehet küszöbölni. A betekintés elleni fóliának köszönhetően tökéletesen kilátunk az ablakon, ellenben az utcáról senki sem fog látni minket, így otthonunk rejtekében nyugodtan végezhetjük mindennapi tevékenységeink. A betekintésgátló fóliának köszönhetően nem lesz a lakásban sötét, hiszen a napfény tökéletesen átszűrődik a fólián.

Este, amikor a fényviszonyok megváltoznak, tehát a lakásban villanyt kapcsolunk, kint pedig sötét van, szükség lehet plusz betekintésgátló eszközre, például sötétítőfüggönyre, reluxára vagy redőnyre. A teljes átláthatóságot megszüntethetjük egynemű homokfúvott belátás elleni fóliával, aminek köszönhetően sem este, sem nappal nem lehet belátni a lakásba. Ez fürdőszobákba tökéletesen alkalmas. Ezenkívül gyakran alkalmazzák irodákban is, térelválasztás gyanánt! Bővebb információkért érdemes ellátogatni az ablakfoliaguru.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen. Továbbá, ha szüksége van rá, elérhetőséget is talál a weboldalon, így bővebben tájékozódhat!