Hővédő ablakfólia számtalan előnnyel

Manapság nagyon modern szigetelési megoldások állnak rendelkezésre, azonban az ablaküveg továbbra is kritikus pontnak számít. A sugárzó hőnek és az UV sugaraknak a legtöbb ablaküveg nem tud ellenállni, még úgy sem, hogy különféle gázokkal töltik meg a két ablaküveg közti légrést.

Hővédő ablakfólia – A legtöbb otthonban, irodában és minden olyan helyen, ahol emberek tartózkodnak, igyekeznek tenni a meleg és a fény ellen. Elsősorban redőnnyel, rolóval, reluxával tudjuk kint tartani a meleget, azonban ennek hátránya, hogy az egész lakásban sötét lesz. Nem túlzás kijelenteni, hogy olyan lesz a lakás, mintha egy barlang lenne. Ráadásul a reluxa vagy a függöny könnyen koszolódik és porosodik. A fény bejutását kiválóan megakadályozzák, viszont a hő bejutását már kevésbé. Tisztításuk sem egyszerű, így nem feltétlenül bizonyulnak jó választásnak. A hőmérséklet szabályozásában a klímaberendezések tudnak segíteni, viszont ezek nem olcsók. A klímaberendezések a fény bejutását nem tudják megakadályozni. Tehát kombinálni kell az előbbiekben említetteket vagy egy komplett megoldást kell választani!

A legjobb választás a hővédő ablakfólia, mely egyszerűen felhelyezhető és számos előnnyel jár. A hővédő fóliának köszönhetően a káros UV sugarak és a hő sem jelent problémát. Nem csak bőrünk védelme garantált ezáltal, hanem a berendezési tárgyak bútorok és a padló védelme is. A fényt beengedi, azonban a vakító, káros sugarakat megszűri. Ráadásul a hővédő fóliák fémgőzt tartalmaznak, mellyel kivédhető az ipari kémkedés, mely hazánkban nagyon gyakori. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a wfcablakfolia.hu weboldalra és tekintse meg a széleskörű kínálatot! Természetesen elérhetőséget is talál a weboldalon, ha kérdései lennének!