Egy masszív cigaretta tartó jelentősen kényelmesebbé teszi a füstölést

Ugyan a saját és a körülöttünk élők egészségének megóvása érdekében az a legcélszerűbb, ha a lehető leghamarabb leszokunk a dohányzásról, amennyiben mégis hódolnánk ennek a szenvedélynek, tegyük azt a megfelelő eszközök birtokában. Így ugyanis jóval komfortosabb lesz az egész folyamat és rengeteg kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat.

A legfontosabb kiegészítőnek kétségkívül a cigaretta tartó tekinthető. A szálak épségének megóvása ugyan főképp akkor jelent komoly kihívást, ha valamilyen fizikai munkát végzünk, ám akár egy irodában is bármikor megtörténhet, hogy egy rossz mozdulat következtében összenyomjuk a gyári csomagolást. Ehhez elegendő megfeledkezni a farzsebben tárolt dobozról. Míg ugyanis egy fém cigaretta tartó alkalmazása esetén ebből semmilyen kárunk nem származna, addig a gyári megoldások aligha bírnak ki egy ilyen behatást. Tekintetbe véve az ár-érték arányt, már 1-2 ilyen baleset elkerülésével is busásan megtérül a cigaretta tartó beszerzése. Ugyanakkor legyünk nagyon alaposak, amikor a kínálatot böngésszük.

Tudniillik a választék ma már hatalmas, ezért nem is olyan egyszerű megtalálni a számunkra legideálisabb darabot. Érdemes figyelnünk például arra is, miképp nyílik az adott cigaretta tartó. Szerencsés, ha ez egy mozdulattal kivitelezhető, hiszen csak így tudjuk majd hosszú távon is komfortosan használni azt. Szintén fektessünk kiemelt hangsúlyt a méret megválasztására is. Amennyiben nem vagyunk nagyon erős dohányosok, akkor a hagyományos, 20 szálas kivitel kiváló alternatívát jelenthet. Az ennél kisebb esetében fennáll a kockázata, hogy egy elhúzódó nap során idő előtt kifogyunk, míg ha egy nagyobb modell mellett tesszük le a voksunkat, akkor az jó eséllyel nem fér majd el a zsebünkben, illetve táskánkban. Ne felejtsünk el gravíroztatni sem, hiszen a megvásárolt cigaretta tartó így lesz valóban egyedi darab.