Élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 2.rész

A Seadream yacht club hajójának mindennapi élete nem tér el a különböző hasonló óceánjárókétól, de egy olyan embernek, akinek még nem volt szerencséje hasonló élményhez az mindenképpen érdekesnek találja, főleg a személyzet szemszögéből nézve. Szinte minden nap ugyanúgy telik a személyzet számára, de mégsem unalmasak a mindennapok, hiszen számos emberrel találkozhat. Az eleinte szokatlan környezet mindenki számára furcsának és megszokhatatlan, de néhány nap elteltével már eszünkbe sem jutnak a kezdeti nehézségek.

Az élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 2.rész, már a hajó személyzetének mindennapjait mutatja be egy pincér szemszögéből nézve. A kezdeti nehézségek ellenére a személyzet tapasztaltabb része nagyon kedves és segítőkész, ami jóval megkönnyíti a beilleszkedést a Seadream yacht club hajójának mindennapjaiba. Az egyedüli panaszra adó ok az a szobatárs és a szomszéd lakók reggeli ébresztője, ami az első napokban nagyon zavaró volt a fiatalember számára, de hamar megoldódtak a problémák ugyanis kiderült, hogy a szobatárs egy másik hajón sokkal korábban kelt és elfelejtette átállítani az óráját, így az körülbelül egy órán keresztül rendszeresen csörgött. A bejegyzésben kitér a vacsoravendégekre, akiket már rendszeresen Ö szolgál ki és a kabinja ajtajára is ami nem szigeteli el a folyosóról kiszűrődő hangokat és bizony amikor áll a hajó nem mindig sikerül kipihennie magát, mivel csak ilyenkor van nyitva a folyóson az úgynevezett tűzzáró ajtó. A továbbiakban megemlíti a biztonságra vonatkozó vizsgát is, ami egy ekkora hajónál elengedhetetlen és végül a kapitánnyal való első találkozást is, ami nagy élmény volt.

A crew.hu részletes beszámolói a hajós munkákkal kapcsolatban, bizonyítják, hogy csak a távolság jelenthet akadályt mindazok számára, akik munkát vállalnának egy hatalmas óceánjárón. Keresse fel a weboldalunkat és tájékozodjon Ön is, hiszen ez lehet élete meghatározó döntése!

Vélemény, hozzászólás?