Email tárhely kedvező áron

A vállalkozások általában háromféleképpen tárolhatják e-maileiket; elmentenek mindent, a felhasználókra bízzák az e-mailek archiválását, vagy email tárhely szolgáltatást használnak. A három közül az utóbbi a legelőnyösebb mind közül.

Email tárhely kedvező áron várja az awh.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg teljes kínálatunkat az árakkal együtt.  Naponta 269.000.000.000 e-mail küldése és fogadása miatt nem igazán kivitelezhető minden egyes email tárolása. És mivel ezek közül 200 milliárd SPAM, szükségtelen mindegyiket tárolni, csak az e-felderítési folyamatok költségeit és hosszát növeli. Az sem megbízható, ha a felhasználóktól függ saját e-mailjeik archiválása. Ha elfelejtik vagy nem tudták, hogy mit kell archiválniuk, az Ön vállalkozásának meg kell fizetnie az árat, ha az e-mailre auditálási célból van szüksége. Az e-mail tárhely megoldás viszont automatikusan archiválja, tárolja és megőrzi az e-maileket. A tárhely megoldások jellemzően két különböző technikát alkalmaznak a szükséges email mennyiségének csökkentésére, és egyik sem érinti a végfelhasználókat. A fejlett tömörítési technológiák archiválás előtt tömörítik az egyes e-maileket és azok mellékleteit, így legalább 50%-ot takarítanak meg az általános tárolási igényekben. A duplikáció megszüntetése, más néven egypéldányos tároló, biztosítja, hogy az archiváló megoldás minden üzenetből vagy mellékletből csak egy példányt tároljon.

A felhasználók könnyen törölhetik a fontos e-maileket, és a többség gyakran törli az e-maileket a biztonsági mentések között, vagy amikor elhagynak egy vállalatot, ami azt jelenti, hogy fennáll a veszélye, hogy fontos adatok elvesznek. Egy e-mail tárhely megoldás kiküszöbölheti ezeket a kockázatokat azáltal, hogy automatikusan tárolja és megőrzi az összes e-mailt. Az e-mailek élő környezetből való kihelyezése nagymértékben javítja az e-mail szerver teljesítményét. Bővebb leírásért keresse fel az awh.hu weboldalt.