Ezüst nyakláncok ródium bevonattal

Köztudott, hogy az arany után az ezüst a legnépszerűbb nemesfém, melyet előszeretettel hordanak nők és férfiak egyaránt. Az ezüst nyaklánc különösen nagy népszerűségnek örvend. Nem csak saját részre, hanem akár ajándéknak is jó választás az ékszer, beleértve az ezüst nyakláncot is.

Ezüst nyakláncok számtalan ember ékszergyűjteményében megtalálhatók. Nem csoda, hiszen egy univerzális ékszerről van szó, melyet minden alkalommal lehet hordani. A divat szakértők véleménye szerint elsősorban a hűvösebb bőrtónusú embereknek áll jól leginkább az ezüst, azonban a meleg bőrtónussal rendelkezők sem nyúlnak vele mellé. Az ezüst nyaklánc önmagában is viselhető, de egy szép medállal teljes mértékben oda lehet vonzani a tekintetet. A nemesfém ékszerek viselése mindenképp előnyös, azonban nem csak saját részre kiváló, hanem akár ajándékként is nagyon jól megállja a helyét. Nemesfém ékszert ajándékozni eleve előnyös, hiszen érték- és időtálló ajándék, melyet a megajándékozott évek múltán is nyugodtan viselhet. A MyCharm ezüst nyakláncai ródium bevonattal rendelkeznek, ami megakadályozza az ezüst oxidációját, aminek így tartósabbá válik a színe, nem feketedik el.

A MyCharm kínálatában közepes méretű vagy vékony nyakláncok találhatók, mivel az is szempont volt a választék létre hozása során, hogy az ékszer alkalmas legyen a medál megtartására. Ezek a nyakláncok igazán minőségi termékek, hiszen 925-ös minőségű sterling ezüstből készülnek, ami az ezüst ékszerek alapja. A kínálatban a nyakláncok többsége unisex, vagyis nők és férfiak egyaránt viselhetik. Ahogy fentebb is említettük, az ezüst nyakláncok akár ajándékként is megállják a helyüket. A mycharm.hu kínálatában lévő ezüst nyakláncok dísz bársony szütyőben érkeznek a megrendelőhöz. Kérés esetén azonban díszdoboz is rendelhető hozzá.