Ha motorolaj, akkor csak is a Fuchs!

A Fuchs kiváló minőségű, innovatív kenőanyagok, illetve az ehhez kapcsolódó ipari specialitások gyártásával vált világhírű márkává. A világhírű siker a precizitásnak és a legkorszerűbb technológiáknak köszönhető, valamint az elérhető áron kapható termékeknek. A cég kifogástalan minőségű motorkerékpár és kerti gép olajokat, sebességváltó olajokat és motorolajokat gyárt.

Fuchs olajok egytől-egyig minőségi termékek. A Fuchs cégcsoport számára a korai idők, a gyökerek nagyon fontosak, amit többek közt az is bizonyít, hogy a kezdetekben létrejött nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok még mindig meghatározók a vállalat életében. A Fuchs vállalat hetvenöt év tapasztalattal rendelkezik, így pontosan tudja, hogyan kell kiváló minőségű termékeket gyártani. A vállalat számára különösen fontos, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a termékekkel. A fejlesztések nem álltak le, ugyanis a cég folyamatosan bővíti a termékpalettát, így a vevők igényeit is egyre inkább ki tudják elégíteni, méghozzá úgy, hogy ez nem megy a minőség rovására. A Fuchs a kilencvenes évektől kezdve a Fuchs kiemelten a kenőanyag gyártásra és az értékesítésre koncentrál.

Érdemes kiemelni, hogy a repülőgépiparban a Fuchs állította elő a legjobb hűtőfolyadékot a titán megmunkálásához. A Fuchs az észak-amerikai, európai és ázsiai piacokon jelentős piaci pozíciókkal rendelkezik. A Fuchs központja Mannheimben található. Nagyságát jól szemlélteti, hogy a vállalkozás részvényeit a stuttgarti, zürichi és frankfurti tőzsdén is jegyzik. Ha Ön is szeretne minőségi olajat vásárolni, akkor bátran ajánljuk a Fuchs motorolajokat. Ha bővebb információkra van szüksége vagy szeretné megtekinteni a motorolajok széles választékát, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba!