Hol vásárolhatok fekete pénteken? – Black friday üzletek listája

A fekete pénteki kedvezmények sokakat vásárlásra sarkallnak. Azonban nem mindenki van tisztában vele, hogy melyik üzletek vesznek részt az eseményen.

Black friday üzletek listája az évek során egyre bővült, így ma már szinte mindenféle terméket be tudunk szerezni kedvezményes árakon, amire szükségünk van. Nem csoda, hogy egyre többen csatlakoznak a fekete péntekhez, mivel a kereskedők, üzletek, áruházak számára is megéri lejjebb vinni az árakat a több vásárló reményében. Aki idén először akar részt venni az eseményen, annak érdemes először tájékozódni, hogy mely üzletekben él a Black Friday akció. A legegyszerűbb, ha ellátogat a black.friday.hu weboldalra, ahol megtekintheti az összes résztvevő üzletet. Azoknak is érdemes ellátogatni a weboldalra, akik már veteránnak számítanak a fekete péntek akció kihasználásában, hisz ahogy már fentebb is említettük a résztvevő üzletek száma folyamatosan bővül.

A legtöbb nő imád vásárolni, így a black friday tökéletes alkalom, arra, hogy minél több termékhez hozzájuthassanak töredék árakon. Ez azonban nem azt jelenti, hogy férfiak számára ezen a napon pénztárcájuk társaságában el kellene rejtőzni párjuk elől, mivel fekete péntek számukra is nagyszerű ajánlatokat tartogat, mint például horgászfelszerelés, grillsütő, elektronikai eszközök és kerti gépek. Éppen ezért, ha új eszközökre lenne szüksége, akkor érdemes fekete pénteken beszerezni, ugyanis ekkor akár 50-70% kedvezménnyel is vásárolhat az üzletekben. Csak, hogy pár példát említsünk, ahol kedvezményesen tud vásárolni: Libri, alza.hu, OBI, H&M, parfumcenter.hu. Nem csak a karácsonyi ajándékokat érdemes beszerezni fekete pénteken, de bármilyen olyan terméket, amire vágyik, viszont eddig túl drágának ítélte meg, hisz fekete pénteken kedvezményesen juthat hozzá.