IMC toys – Lucy éneklő és táncoló kutya

A Lucy interaktív kutyával már 4 éves kortól játszhatnak a gyerekek, és garantáltan élvezni fogják a játékot, hiszen a kutyus mindenben társuk lesz. A játék első osztályú minőségű anyagokból készült. Bővebben a kutyáról a jatek-webaruhaz.hu weboldalon olvashat majd.

IMC toys – Lucy éneklő és táncoló kutya rendelhető nagyon alacsony áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, ezért ha az ön gyermekei is szeretik a kutyusokat, akkor lepje meg őket egy ilyen éneklő és táncoló kutyával, és a kutya mindig szerető játszótársuk lesz majd. Ha gyermekeinek egy mókás és szórakoztató játékot keres, akkor válassza bátran ezt az éneklő kutyust. Az interaktív kutyus azért különleges, mert meg lehet neki tanítani azt, hogy hogyan ismerje fel a gazdija hangját és ha a kutyus ezt megtanulta, akkor 15 különböző utasításra fog majd tudni hallgatni. A kutyus táncol, fekszik, énekel, eszik, pacsit ad és sétál is ha a megfelelő parancsot kapja. Rendelje meg még ma ezt az interaktív kutyust és gyermeke öröké hálás lesz érte.

Ha esetleg bővebb leírást szeretne olvasni a Lucy éneklő és táncoló kutyáról és esetleg megtekintené az árakat vagy a játékok illusztrációit, akkor ezt is megteheti, csak látogassa fel bátran weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtalálhatja a teljes táncoló kutya kínálatot is. Rendeljen tőlünk, hiszen csak egy-két kattintással rendelhet és nem kell majd órákon át sorban állnia a játékboltban. Amennyiben kérdések merülnének fel a Lucy éneklő és táncoló kutyával kapcsolatban, vagy esetleg az árukról kérdezne, akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 70 64 96 396-ot és kedves kollégáink minden kedves érdeklődőnek válaszolnak majd.