Squeezamals pihe-puha kulcstartó plüss állatkák több változatban

Szeretne gyermeke arcára mosolyt csalni és meglepni egy igazán aranyos kis plüss figurával? Akkor a legjobb helyen jár. Ráadásul most még kedvező áron kínáljuk a legújabb gyűjteményt.

Squeezamals pihe-puha kulcstartó plüss állatkák több változatban 6 cm formában kedvező áron megvásárolhatóak, akár már online. A cuki kis figurák egy kis kapoccsal vannak ellátva, melynek köszönhetően bárhova magukkal vihetik őket. Ha úgy tartja kedvük, akkor tehetik a kulcs, vagy éppen a táskád dísze is lehet. Ezek a figurák nem csak aranyosak és pihe-puhák, de ez mellett még illatoznak is. Ráadásul még a tapintásuk is nagyon kellemes, hiszen olyan memóriaszivaccsal vannak bélelve, melyek összenyomást követően egy szempillantás alatt visszanyerik az eredeti formájukat. A 6 centiméteres figurák között 16 kis állat található meg. Melyek a szivárvány összes színében tündökölnek, és még finomabbnál, finomabb gyümölcs illatot árasztanak magukból.

Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné megrendelni a gyermeke számára ezt az aranyos plüss figurát, akkor keressen fel bennünket a webáruházunkban, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva talál. A megrendelésnél mindig tüntesse fel, hogy melyik figurát szeretné megvásárolni. A kisállatok között megtalálható kismalac, kisbárány, pingvin, kiskutya, hörcsög, katicabogár és még sok más figura is, melyek mind nagyon aranyos külsővel rendelkeznek és garantált sikert érhetünk el a gyermekünknél. Keresse fel a honlapunkat, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. Továbbá elérhetőek vagyunk még a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámon. Illetve elérhetőek vagyunk még az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen.