Pikmi Pops 3 db-os meglepetés csomag

Hallott már olyanról, hogy egy gyermek nem szeretné a meglepetést? Minden gyerkőc nagy rajongással fogadja a meglepetéseket és a benne rejlő ajándékokat.

Pikmi Pops 3 db-os meglepetés csomag amely egy hatalmas nyalóka formára hasonlít. Ám a belsejében nem édességet találunk, hanem 3 nagyon cuki plüss figurát. A Pikmi világa maga az ajándék, nálunk minden a meglepetésről szól. Itt sosem tudhatod, hogy éppen kivel találkozhat, és hogy milyen meglepetések várhatnak rád. Mivel a Pikmik aprók így a legváratlanabb helyekről is előugorhatnak. Pikmik egy nagy család, melyek szétvesztek a nagyvilágban, és arra várnak, hogy összegyűjtsd őket. Minden nyalóka 3 plüss figurát rejt és egy gyűjtőfüzetet. A gyűjtőfüzet abban lehet segítségünkre, hogy bejelölhetjük benne azokat a figurákat, melyekkel már rendelkezünk és így könnyebben tudjuk majd számon követni, hogy melyek a gyűjtemény hiányzó elemei. Ezeket a kis plüss figurákat bárhova magaddal viheted, hiszen a táskában mindig akad nekünk hely.

A Pikmik különleges külsővel és nevekkel rendelkeznek. Nagyon puha a tapintásuk így akár tökéletes alvótárs is válhat belőlük. Garantáltan a gyermeke kedvencé válnak majd, hiszen nagyon ölelni valóak. Amennyiben szeretne beszerezni egy ilyen meglepetés nyalókat, akkor nincs más dolga mint felkeresni bennünket a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára látogatva. A honlapunkon a teljes kínálatunkat megtalálja, illetve a legszimpatikusabb darabokat a webshopunkból könnyedén meg is rendelheti. Bármilyen további információra lenne szüksége érdeklődjön a következő telefonszámokon: +36 70 64 96 396 vagy  a +36 70 93 33 708. Illetve e-mailit is írhat nekünk az info@jatek-webaruhaz.hu címre. Forduljon hozzánk bizalommal!