Terhességi kalkulátor alkalmazás könnyen és egyszerűen

A várandós nők többsége ma már használja azt a kalkulátort, amellyel pillanatok alatt kiszámítható a teherbeesés ideje, valamint a szülés várható időpontja. Fontos tudni, hogy kizárólag a megbízható terhességi kalkulátorokat ajánlott használni, mert ezek esetében garantált, hogy nem fogja csalódás érni.

Terhességi kalkulátor alkalmazás csak abban az esetben használható, ha tudja, hogy mikor volt a menstruáció utolsó időpontja, valamint, hogy általában milyen hosszú volt a ciklus. A menstruációs ciklus hossza azt az időszakot jelenti, amely a vérzés első napjától az újabb vérzés első napjáig tart. A nők többségénél ez az időszak 28 napból áll, de fenn áll a lehetősége annak, hogy egyénenként változik a ciklus. A várandósság 40 hétből áll, ha tudja a fogantatás pontos időpontját, akkor a program 38 hétben adja meg a terhesség időtartamát. Lényegesen fontos, hogy a menstruáció első napjával tisztában legyen, mert a vérzés kezdetétől számítva két hétig történik meg a peteérés. A program használata könnyű és egyszerű, semmiféle orvosi szaktudásra nincs szükség.

Ha szeretne közelebbről megismerkedni a terhességi kalkulátorral, akkor bátran látogasson el a sokak által már jól ismert www.foglaljorvost.hu weboldalra. Ezen a helyen még rengeteg hasznos és fontos információt talál a kalkulátorral kapcsolatban. Ha kérdései merültek fel a témával kapcsolatban, akkor bizalommal tárcsázza a +36 1 700-1491 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az office@foglaljorvost.hu e-mail címre, és munkatársaink örömmel és a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak önnek. Ne feledje, hogy a program teljesen ingyen és a hét bármely napján használható számítógépen, laptopon és okos telefonon egyaránt.