Online szabadulószoba – Izgalmas kalandok, anélkül, hogy kimozdulnál!

A koronavírus teljesen a feje tetejére állította megszokott életünket. A maradj otthon valóságos fogalommá vált és sokan eszerint is cselekednek. Ha hiányoznak a barátokkal közös élmények, azonban nem akarsz felelőtlenül az utcára menni, akkor sem kell elkeseredni, van lehetőség a közös élményekre!

Online szabadulószoba – A koronavírus komoly változásokat hozott az életünkbe. A vírus lelassításának leghatékonyabb módja, ha aki csak tud otthon marad. Éppen ezért a közös baráti programoknak is jó időre búcsút kell mondani. Kivéve, ha kipróbáljátok az online szabadulószobát. Ha eleve tervben volt egy kis szabadulás a barátokkal, azonban a vírus keresztülhúzta a számításaitokat, akkor sem kell elkeseredni, ugyanis a Remote Escape Room a szabadulás valódi élményét hozza el számotokra. Úgy tudtok szabadulni, hogy ki sem mozdultatok otthonotokból. A szabaduló szobák rendkívül népszerűek, azonban a kialakult helyzet ezeket is érinti. Az online szabadulószobában a játékmester közreműködésével tudtok játszani. Ő lesz a csapat szeme és füle. A játékmester követi a csapat instrukcióit, körbejárja a szobát és segítségével kell megtalálnotok a nyomokat és összefüggéseket.

Új szabadulószoba régi, megszokott élmények

Az online szabadulószoba nagy előnye, hogy úgy vehetsz részt játékban csapatoddal, hogy nem kell kimozdulnotok otthonról. Közös élményben van részetek, miközben felelősségteljesen otthon maradtok. A játékhoz online kell csatlakoznotok és együttműködve megoldani a szabadulószoba feladványait, hogy időben kijussatok. A webkamerán keresztül mindent látni fogtok. Bár nem lesz ugyanolyan élmény, mintha tényleg a szabadulószobában lennétek, azonban közös élményt tudtok átélni.