Medence

Örömteli szórakozás a tiszta medencében!

Ha beköszönt a jó idő, akkor a többség alig várja, hogy kinn lehessen a friss levegőn a kertben, illetve a kánikula elől a vízpart mellé menekülhessen. A többség a Balatonhoz, esetleg a horvát vagy olasz tengerpartra utazik, azonban az igazán szerencséseknek elég csak kimenni a kertbe, hogy a medencében lubickoljanak. Ugyanakkor nem szabad elfeledkezni a medence tisztán tartásáról sem, mely a Cleanne medencefelület-tisztítóval gyerekjáték!

Medence tisztító elengedhetetlen azok számára, akik rendelkeznek medencével. A saját medence tagadhatatlan előnye, hogy bármikor csobbanhat az ember, nem kell összepakolni és a legközelebbi vízpartig utazni. Azonban az előnyök mellett, hátrányai is vannak a medencének, például gondoskodni kell a tisztításról. A medence tisztítás azonban nem kell, hogy nagy ördöngösség legyen, mindössze egy megfelelő medence tisztítóra van szükség, amely hatékonyan elbánik a szennyeződésekkel. A Cleanne medencefelület tisztítója hatékonyan alkalmazható a medence feltöltés előtti nagytakarításához, illetve az időközi medenceszél takarításához. A termék kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz, így nem ártalmas az egészségre, tehát nem irritálja a bőrt vagy a nyálkahártyát. Megfelelő használat mellett a Cleanne medence tisztító teljes mértékben ártalmatlan, azonban a szennyeződésekkel szemben természetesen kíméletlen, így igazán hatásos.

A Cleanne medencetisztító hatékonyságát az is mutatja, hogy az akkreditált tesztek bebizonyították, hogy a staphylococcus és a kólibaktériummal, illetve a különböző gombafajták lebontására is képes, így a fekete penészt is nagyszerűen hatástalanítja. Használata rendkívül egyszerű, először mindenképp fel kell rázni a terméket. A termék általános felhasználásra készült az olyan felületeken, mint a medencefal takarítása. A megtisztítani kívánt felületet le kell fújni, majd egy-két perc behatási időt kell hagyni ezt követően pedig vízzel kell lemosni. A termék hatvan fokon képes maximálisan kifejteni hatóerejét. A teljes mértékben tiszta, egészségre veszélyt nem jelentő medencében ezek után teljes nyugalommal csobbanhat családtagjaival. A teljes pihenés mellé már csak egy finom koktél szükséges a vízben lazítva vagy épp a medence partján feküdve. Bővebb információkat a webshop.cleanne.hu webáruházban talál, ahol a terméket is megtekintheti!