So Magic Varázslatos kristálykert stúdió

Egy királyság nem csak palotából, gyémánt hegyből, aranypatakból és kedves kis kunyhókból áll, hanem fenséges királyi kertből is, amiben a kis királylányok nagy kedvüket lelik.

So Magic Varázslatos kristálykert stúdióminden kislány álma! Nem csoda, hisz alapvetően a gyerek tudja megépíteni saját Varázslatos kristálykertjét, olyanra, amilyenre csak szeretné. A készlet ehhez tartalmaz minden szükséges eszközt. Csak egy kevés vízre lesz még szükség és arra, hogy a gyerek kövesse a leírásban szereplő lépéseket, így valóban varázslatos kristálykertre tehet szert. Először is le kell venni a kupolát és lepattintani az alap fedőjét, ahova a gyerek által választott varázspor és víz kerül. Ezután a fedő vissza kerülhet helyére és indulhat a kert építés. A kristálykert közepébe kell állítani a pink varázsfát, hogy elfoglalja méltó helyét, majd tetszés szerint tud elhelyezni a gyerek a fa körül csillámhomokot, figurákat és köveket. Ezzel a terrárium, pontosabban a kristálykert elkészült.

Már csak figyelni kell, ahogy a csodálatos fa fejlődik és virágba borul. Ehhez nyitva kell hagyni a kupolát és egy olyan helyre helyezni a kristálykertet, ahol nyugodtan tud fejlődni és növekedni az ágakon a kristályok. A fa tizenkét óra elteltével teljesen kifejlődik, ekkor visszakerülhet a kertre a kupola. Miközben növekednek a kristályok, bőven lesz idő a kert csinosítgatására, például a Zen homokkert szépítésére vagy a Slime oázis feltöltésére. A Pink fát a későbbiekben akár le is lehet cserélni a kaktuszra, valamint a kertet is át lehet alakítani. Ha pedig kész a kert, akkor érdemes olyan helyre tenni, ahol mindenki megcsodálhatja. Bővebb információkat a So Magic Varázslatos kristálykert stúdióról a jatek-webaruhaz.hu weboldalon találhat!