Teljes sötétség a szobában

Sokan csak teljesen elsötétített szobában képesek elaludni, relaxálni. A szoba elsötétítésének legjobb módja a redőny használata. Viszont a redőnnyel az a baj, hogy a legkisebb részeken beszűrődhet a fény. Az ilyen problémákra jelentenek megoldást a perforáció nélküli lécek.

A szoba teljes elsötétítéséről ide kattintva tudhat meg bővebb információkat! Ha szeretne otthonában teljes sötétséget, vagy csak néhány helyiségben, akkor a legjobb módszer, ha beszerzi a megfelelő árnyékolástechnikai eszközöket. A magyar piacon a redőny számít a legnépszerűbb árnyékolástechnikai eszköznek. Tény, hogy a redőny nagy mértékben elsötétíti a szobát, azonban az apró réseken keresztül beszűrődik a fény, ami igazán kellemetlen. A problémára a perforáció nélküli lécek jelentik a megoldást, melyet a PET-RO Nyílászáró Kft-nél tudja megvásárolni. Elegendő körülbelül tíz ilyet beilleszteni az egyébként perforált lécek közé, aminek köszönhetően a szobában teljesen sötét lesz. Ha szeretne teljesen elsötétített szobában aludni, akkor vásároljon a redőnyhöz perforáció nélküli léceket.

A perforáció nélküli lécek a palást felső részén helyezkednek el. Ezekre azért van szükség, mert a redőny alul tökéletesen illeszkedik, azonban felül a kis lyukakon keresztül beszűrődik a fény, ami megnehezíti a nyugodt pihenést. Aki nem szereti, hogy a szoba teljesen sötét, annak ez tökéletes, viszont, aki a teljesen sötét szobát szereti, annak a perforáció nélküli lécek sokat fognak segíteni a pihenésben. A teljesen elsötétített szobában sokkal pihentetőbb lesz az alvás. A perforáció nélküli lécek egyáltalán nem drágák, így egy kis befektetéssel megoldódik a sötétítés problematikája. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!