Utasbiztosítás mindenkinek jó áron!

Az utazási biztosítás fedezi a személyes tárgyakat és a pénzt, amelyet a turisták elveszíthetnek, amikor kirándulnak. Általában van egy általános korlát a maximális poggyászra, valamint az egyes poggyásztípusokra is. Ezek lehetnek egyszerű tárgyak, például egy golfütő készlet. Ha egyes tárgyak elvesznének az utazás során, azt a biztosító pótolja.

Utasbiztosítás mindenki számára elérhető méghozzá igen alacsony áron az axa-assistance.hu weboldalon, ezért nem fogja megbánni, ha ide látogat. Az értékhatár az utazási biztosítás kötvényében van benne. A határértékek általában ékszerekre és elektronikus eszközökre vonatkoznak. Az egyes tételeknek van értékkorlátja. Természetesen egy ilyen szabvány biztosítja az utasokat, hogy készpénzüket is visszaszerzik, ha a nyaralás során elveszítenék. Ha utazást tervez, és biztonságban akar lenni nyaralása alatt, akkor ideális lenne olyan utazási biztosítást vásárolni, amely tartalmazza a fenti sorokban leírt előnyöket. Mint minden új vásárlásnál, itt is fontos megbizonyosodni arról, hogy elolvasta-e a biztosítási kötvény összes részletét, és feltenni minden kérdését nekünk, hiszen mi azért vagyunk, hogy a lehető legbiztonságosabban szervezzük meg az utazását.

Az utazási biztosítás vásárlói számára elérhető egyéb típusú fedezet az utazási késések, a baleset okozta halálozás és a halálozás miatti hazaszállítás, a jogi költségek, a személyes felelősség, a fogorvosi költségek és még sok más is lehet. Ezenkívül az utazási biztosítás lehetővé teszi, hogy igénybe vegyen egy sor olyan szolgáltatást, amelyek felbecsülhetetlenek lehetnek vészhelyzet esetén. Ha balesetet szenved, vagy elveszíti úti okmányait, segítséget kérhet a biztosítótól, tehát forduljon hozzánk az axa-assistance.hu weboldalon és mindenben a rendelkezésére állunk.